Jobba hos oss
 logo
 

 

Utesäljare – Omega & Omicron smörjmedel

 

Jobbet

I arbetet som utesäljare på Smörjteknik, planerar, bokar och genomför Du själv dina kundbesök och besöken sker vanligtvis på plats i kundens verksamhet (nära verkligheten så att säga), så maskiner och tekniska frågeställningar tillhör vardagen.

Exempel på vanliga kundgrupper är företag inom mark- och skogsentreprenad, åkeri, lantbruk, fordonsunderhåll, kommunala anläggningar, offshore, sjukhus, motorsport samt alla typer av industriell verksamhet inom t.ex. metall, livsmedel, läkemedel, energi, gruvor, betong, trä, kemi o.s.v. – ja, vi finns överallt där det händer.

Bostaden är Din dagliga utgångspunkt, vilket betyder att du normalt kommer hem till kvällen och det vet vi att Din familj uppskattar.

 

Din profil

Vi söker dig som är resultatinriktad och engagerad säljare – en person som är självgående, positiv, affärsmässig, målinriktad och drivande – som lätt bygger relationer. Kanske är Du företagare sedan tidigare eller haft planer på att bli och det finns likheter, men här får du möjlighet att helhjärtat fokusera på Din säljtalang – ekonomi och produkt sköter Smörjteknik.

o   Du har erfarenhet från uppsökande försäljning och kundkontakter.

o   Du har teknisk utbildning, kanske inom fordon- eller industriunderhåll.

o   Du har stort intresse för teknik.

o   Du är strukturerad, målmedveten och har god planeringsförmåga.

o   Du har kunskap och känsla för att hantera olika människor.

o   Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

 

Vi erbjuder

Ett ytterst fritt och fantastiskt roligt arbete, där du dagligen träffar många av våra trevliga kunder. Våra kunder är trogna och stannar ofta lång tid, vilket vi också ser fram emot att Du kommer att göra. Säljkåren värdesätter vi högt och hoppas att just Du blir en del av vårt härliga team. Produkt och säljutbildning sker genom Smörjteknik Trainee Center AB, först som introduktion – därefter löpande genom anställningen.

 

Anställningen

Du arbetar mot uppsatta delmål och mål (budget) och påverkar själv din inkomst.

Provanställningen är 6 månader, därefter tillsvidareanställning.
Arbetsresor på säljområdet sker med egen bil – därför är körkort och bil ett krav.

Arbetstid: Heltid.

 

Företaget

Smörjteknik etablerades 1906 och är sedan 30 år tillbaka exklusiv distributör för Omega- och Omicron Lubricant i Sverige och Finland. Ett B2B företag med kunder i alla tänkbara branscher. Produktsortimentet är ett av marknadens starkaste, t.o.m. i det exklusiva segmentet "Super High Quality Products" – en grupp där endast det allra bästa hör hemma.

 

Lediga säljområden 2018

o   Halmstad  (Halland)

o   Borlänge  (Dalarna södra)

o   Helsingborg  (Skåne Nord/Väst)

o   Uddevalla  (Västkusten norra)

o   Östersund  (Jämtland)

 

Kontaktperson

Tommy Lind

Försäljningschef

Växel:    077-1234567

Direkt:   0730-433003

Rekryteringsprocessen pågår löpande.

 

Ansökan
Sänd ditt personliga brev samt CV till:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.