Jobba hos oss
 logo
 Utesäljare

Smörjteknik Norden AB – Exklusiv distributör för Omega & Omicron Lubricants i Sverige och Finland – ett helsvenskt företag, etablerat 1906.

 

 

Företaget

Smörjteknik, är ett B2B företag med kunder i alla tänkbara branscher där något behöver smörjas – kända för marknadens kanske kraftfullaste produktsortiment i gruppen "Super High Quality Products" – en grupp där ytterst få distributörer verkar. Våra kunder är själva användare av smörjmedel, med undantag för några återförsäljare och grossister. Allt uppbackat av egen kundsupport, hemsida, facebook, instagram o.s.v. (samt kommande web-shop).

Produktmässigt är ambitionen att tillhandahålla marknadens kvalitetsmässigt bästa smörjmedel och för kunden, att känna trygghet och stabilitet i en sund och långvarig affärsrelation.

 

Jobbet

Att arbeta som utesäljare hos Smörjteknik innebär att Du planerar, bokar och genomför kundbesök där Du analyserar, rådgör och säljer våra produkter – samt bygger långvariga kundrelationer. Bostaden är Din dagliga utgångspunkt, vilket betyder att du normalt kommer hem varje kväll och det vet vi att Din familj uppskattar.

 

Bakgrund

Kanske har Du erfarenhet från att driva eget företag eller tänkt starta eget eller bara vet med dig att Du är en duktig säljare som trivs med uppsökande försäljning. Som person är Du social men samtidigt självständig och att etablera nya kontakter är för dig lika naturligt som att träffa och utveckla gamla kunder. Din tekniska kunskap, intresse och bakgrund väger tungt, varför vi värdesätter teknisk utbildning och eller erfarenhet. 

 

Utbildning

Internutbildning sker genom Smörjteknik Trainee Center. Först som introduktionsutbildning, därefter löpande genom anställningen.

 

Anställningen

Provanställning 6 månader, därefter tills vidare anställning och heltid.
Arbetsresorna på säljområdet sker med egen bil, varför B-körkort och bil är ett villkor.
Inkomsten påverkar Du delvis själv, genom arbete mot uppsatta delmål och mål.

 

Språk

Arbetet kräver att Du behärskar svenska språket.

 

Till sist

Har Du vad som krävs, är en glad & trevlig person och vi båda känner det är rätt – då väntar ett fritt och fantastiskt roligt arbete där du dagligen kommer att träffa många av våra trevliga kunder.

 

 

Ledigt säljområde nära Dig?

För att kolla om ledigt säljområde i Din närhet, kontakta Tommy Lind på tel: 077-1234567

 

 

Ansökningar skickar Du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.