Vi hjälper dig att analysera oljan i din maskin

Som en service kan vi erbjuda tjänsten att analysera oljan i era maskiner. En analys görsför att få svar på oljans kondition och förutsättningar att utföra ett bra jobb. Analysen går till på följande sätt.


Du beställer ett analysset från oss eller en lokal säljare. Efter att ett prov på oljan är taget och dokumentationen är ifylld, skickas provet iväg i ett föradresserat kuvert. Väl där utförs analysen av ett oberoende och välrenommerat laboratorie i Norge. När de gjort sitt jobb landar svaret på analysen hos oss, och vi kontaktar er för att tillsammans gå igenom och förklara resultatet.

I vissa fall hittas kanske slaggprodukter eller vatten i oljan, och den bör bytas. I den händelsen så hjälper vi dig att välja  ut den produkt som är lämplig att ersätta din befintliga olja med.

Lika väl som oljan KAN vara förbrukad så kan den vara fullgod att köra vidare på, i så fall finns vi till din hjälp när du känner att ett byte ändå är aktuellt.

Om du är intresserad av att diskutera vidare kring analyser av oljor, kontakta antingen oss på huvudkontoret eller din lokala säljare. 

Vår kontaktsida >>

×

Kundvagn