Olja som kryper, droppar eller strömmar förbi - packningsskydd kan vara lösningen

Valet står mellan att köra ett tag till, eller riva – i bägge fall  med stillestånd som följd.

Ytterligheter – men vi kan erbjuda en tredje väg, vår produkt Omega 917 – Packningsskydd, är designad för att hjälpa till vid exakt såna tillfällen.
Oavsett om det är en läckande motor, hydraulsystem transmission eller annat oljesystem. Läckage i gummipackningar kan oftast avhjälpas med gott resultat och utan att göra något mer än att hälla produkten i oljan. 

Ofta beror småläckage av olika slag på att packningar i din maskin har åldrats och torkat ut, mjukgöraren som fanns i gummit har sedan länge upphört att fungera.

Omega 917, är en tillsats som fungerar som mjukgörare för gummi, gjord för att mjuka upp dessa gamla torra, spröda o-ringar eller packningar.i bägge

Hur går det till då ?

Själva handhavandet är enkelt, du tar reda på oljevolymen i ditt system, tillsätter sedan omega 917 i dos av 3% av systemets totala volym. Det gäller vi pågående läckage, sedan kan man i underhållssyfte tillsätta 1% årligen för att hålla packningarna fräscha.

Tekniken bakom funktionen då ? Det handlar om kemi – rätt mix av ingredienser som på kemisk väg gör gummit mjukt. Därigenom så är det just på gummi det verkar, övriga packningar påverkas inte.

Men oljan då, blir inte dess egenskaper förändrade ?
Nej det blir de inte – 917 påverkar inte smörjande egenskaper eller viskositet. Den ger bara oljan bättre förutsättningar – genom att låta den vara kvar där den skall vara. 

Till produkten Omega 917

×

Kundvagn